Menu Sluiten

Beveiligingssystemen

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en oplossingen om contant geld te verwerken.

Onze oplossingen variëren van safes tot explosiebestendige deuren, van speedstiles tot sassen, van inbraak en toegangscontrolesystemen tot gesloten geld systemen.

Fichet Security Solutions behoort tot de Fichet Group samen met Frankrijk en Luxemburg alsook de fabrieken voor safes & vaults van Fichet-Bauche, de fabriek voor kogel- inbraak- en explosiewerend schrijnwerk en de productie en ontwikkeling van toegangcontrole en inbraakdetectie.

Meer info

tags: Elektronische Beveiliging – Electronische Beveiliging – Geïntegreerd Beveiligingssysteem En Toegangscontrole – Geïntegreerd Beveiligingssysteem En Inbraakdetectie – Camerabewaking – 

Wenst u meer info over Beveiligingssystemen kijk dan vlug op https://www.fichetgroup.com/be-nl | systemen om te beveiligen

inbraakbeveiliging | Toegangscontrolesystemen | Beveiliging | 

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

Meer info

tags: Specialist Inbraakbeveiliging – Overzicht Inbraakbeveiliging – Leveranciers Inbraakbeveiliging – Offerte Inbraakbeveiliging – Prijs Inbraakbeveiliging – 

Wenst u meer info over Beveiligingssystemen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Beveiligingssystemen

Automatisatie | Camerabewaking | Alarmsystemen | Beveiliging | Electriciteit | 


Beveiligingssystemen

skip to main content nieuws dutch languageselect a language choose a language close close this dialog french dutch cancel zoek op chubb.be searchsearch for information suggesties searchsearch for information closeclose search for information menumenu. Menu closeclose beveiligingsoplossingen onze producten en diensten beveiligingsoplossingen het chubbportfolio van beveiligingsoplossingen is ontworpen om incidenten te detecteren en te voorkomen of om indien nodig snel en doeltreffend te kunnen reageren. Onze alarmsystemen op vlak van inbraakbeveiliging camerabeveiliging en technologien van toegangscontrole werken afzonderlijk of als complementaire onderdelen van een gentegreerde oplossing Beveiligingssystemen zorgt voor een snelle ROI zie alles over beveiligingsoplossingen ondersteunende diensten risicoanalyse service en onderhoud moniting hulp en advies faq contact Beveiligingssystemen bedrijf wetgeving keyboardarrowup collapse men.

ga naar inhoud infowatchguardsecurity.be realisaties support jobs blog beveiliging van bedrijf winkel woning soorten beveiliging alarmsystemen camerabewaking brandbeveiliging toegangscontrole gebouwveiligheid over ons contact realisaties support jobs blog home bedrijf winkel woning soorten beveiliging alarmsystemen camerabewaking brandbeveiliging toegangscontrole gebouwveiligheid over ons contact home woning beveiligingssysteem op maat voor elke woning beveiliging op maat onze beveiligingsadviseur komt langs beveiligingssysteem op maat voor elke woning beveiliging op maat onze beveiligingsadviseur komt langs ook voor particuliere woningen werkt watchguard security nooit met standaardpakketten. Iedere woning varirend van een gewone woning tot een groot domein met luxevilla verdient een aangepast beveiligingssysteem op maat met.

Sterke info over Beveiligingssystemen

skip to content herseltsesteenweg aarschot tel .. Home diensten inbraakbeveiliging brandbeveiliging toegangscontrole camerabewaking bedrijf vacatures contact vacaturesjeroent vacature service technieker jobomschrijving wij zoeken een field service technieker verantwoordelijk voor de installatie van nieuwe projecten en voor de dienst na verkoop Ons aanbod van Beveiligingssystemen Regio vlaanderen is je voornaamste werkterrein. Je zal in de eerste plaats zelfstandig de aansluiting programmering en onderhoud van beveiligingssystemen o.a. Inbraakdetectie toegangscontrole brandbeveiliging camerabewaking verzekeren. Je krijgt een unieke kans om deel uit te maken van een sterk en gezond bedrijf dat zijn marktpositie in het segment van de beveiliging de komende jaren .